Soliloqui d’una carnissera

Et penses que em mamo el dit? Jo aquestes coses les ensumo d’una hora lluny. I et tinc molt apamat, després de tants anys. “Vinga, Teresa, que la noia s’ha quedat sense feina i a la parada ens calen més mans”. I, apa, servidora et va fer cas. És clar que la mossa fa molt de goig, amb aquella cintura de vespa i uns pits que et podrien treure un ull. Al principi la miraves de resquitllada, quan entraves i sorties de la cambra frigorífica per reposar el gènere. Suposo que llavors encara em temies. Però et vas anar confiant i vas oblidar que tinc un ull al clatell. Déu em va fer poc agraciada però em va regalar una vista prodigiosa. I et notava rere meu, respirant fort, observant-la mentre penjava els pernils. Devies anar molt calent, però a casa no vaig esgarrapar ni un clau. I que no és trist?

Però el pitjor encara havia d’arribar. D’un dia per l’altre, vas decidir ser amable. Perquè tu, de maneres, sempre has anat molt justet. Mira que m’has vist traginar costellams i enfilalls de botifarres, que alguna vegada, de tan carregada, he estat a punt de penjar-me’ls a l’orella. I no has mogut ni un dit. I llavors, vas començar amb que si us porto un cafè, que si he afilat els ganivets, que si marxeu tranquil·les que ja escaldaré els peus de porc. Això a la parada, que a casa eres el peix bullit de sempre.

“Au va, què t’empatolles?”, em vas respondre quan vaig parlar-te de les meves sospites. “Quines proves tens, eh, digues!”, i d’aquí no et vaig treure. Però és que veure’t arribar del barber amb camisa nova, em va semblar tan gros! I tu vinga a dir-me que estava grillada. Al final, me la vaig haver d’embainar.  Però, noi, ara sí que has begut oli.

Que l’arracada d’aquella bleda no ha arribat al teu pantaló per art de màgia. Em bull la sang. Ara mateix et ficaria el cap a la picadora. T’obriria en canal, et tallaria els collons. El mateix destí que un porc, hauries de tenir! Ves-te calçant, que la casa i la parada són meves. Serà bonic, l’amor, amb una mà al davant i l’altra al darrere.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s